1375012 609875315741877 1661311540 n

De Ducdalf is een prachtig party en bowlingcentrum in Espel. Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van zaalhuur, lunch, diner, bedrijfs- feesten en partijen in ons bedrijf of bij u op locatie!

Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij uw feest tot in de puntjes. Bij ons zit u altijd goed! Neemt u eens een kijkje op deze website voor informatie over arrangementen, lunch en diner,bowlen, gourmetten en kookstudio.

Wij verzorgen graag uw bedrijfs, familie of trouwfeest van 2 tot 1200 personen van jong tot oud! Ook voor karaoke, wijnproeverijen, bedrijfs- en personeelsfeesten bent u bij ons aan het juiste adres.

Regelmatig treden er bands en artiesten op in de Ducdalf. Een uitgebreid overzicht van de komende activiteiten, bands of bowlingtoernooien kunt u vinden rechts op de ‘home’ pagina.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen te bespreken en uw vragen beantwoord te krijgen, bent u van harte welkom!

Westerrand 38, 8311 AN Espel
Telefoon:0527 271 200
http://www.deducdalf.nl/

zaal

De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een knisperend haardvuurtje dat je welkom heet?

Vervolgens de huwelijksvoltrekking die plaatsvindt in 'The View', een ruimte vol verse bloemen met het best denkbare uitzicht over het water. Na het aansnijden van de bruidstaart en een topdiner met al je naasten, staat een DJ in 'The Bar' klaar om de feestavond knallend in te luiden. 

Of het nog mooier kan? Nou en of, want op onze privé-steiger staan de gasten je uit te zwaaien, wanneer je met onze sloep naar je overnachtings-bestemming wordt gevaren. Gedurende jullie dag staat het Finley Wedding Team vanzelfsprekend geheel in het teken van ontzorgen. Zij stroomlijnen alles en letten op de kleinste details; van de bloemen tot aan het vervoer van de bruidstaart. Dit alles heeft maar één doel en dat is jullie als kersvers bruidspaar volop te laten genieten!

Nieuw-Loosdrechtsedijk 242, 1231 LG Loosdrecht
Telefoon:035 577 4040
http://www.finley.nl/

trouwerijen-4

The Partyfactory Almere maakt al uw dromen waar!

Mede door het all-inclusive concept weet u precies wat u kwijt bent en kunt u vol op genieten zonder verrassingen achteraf.

Vanaf € 19,95 p.p. all-inclusive "De dag van uw leven".

Trouwerij arrangement avond

  • 4 uur zaalhuur in de avond, van bijv. 20.30 uur tot 00.30 uur
  • Rode loper incl. vuurpotten bij ontvangst
  • Ontvangstdrankje van prosecco of champagne
  • Bediening in de zalen
  • 3 warme hapjes  p.p.
  • 4 uur onbeperkt drank (Hollandse Bar)
  • Nootjes en zoutjes op de tafels
  • DJ gedurende de avond*
  • Gebruik van alle audiovisuele apparatuur

Prijs € 19,95 p.p. all-inclusive

Kadegriend 11-13, 1356 CA Almere
Telefoon:036 538 6317
http://www.partyfactoryalmere.nl/

Aansnijden bruidstaart

Maak van je huwelijksfeest een sprookje en kom naar De Koningshof! 

Creatieve mogelijkheden

Je trouwdag is een speciale dag die je helemaal naar eigen wens wilt inrichten. De Koningshof heeft ruime ervaring in het organiseren van trouwfeesten. Voor de mooiste dag van jullie leven bedenken we graag samen met jullie een fantastische invulling, geheel passend bij jullie wensen en budget. De Koningshof heeft een chique uitstraling en uitstekende faciliteiten: de grote zalen beschikken over een ruim podium, regelbare verlichting en goede geluidsapparatuur. Kinderen vermaken zich in hun eigen KidsWorld.

Ook de culinaire invulling wordt helemaal naar jullie wens verzorgd. In samenwerking met zusterbedrijfWillem de Boer Food & Events biedt De Koningshof uiteenlopende culinaire mogelijkheden: van een klassiek broodbuffet tot aan finger food en proeverijen conform de laatste culinaire trends. 
De Koningshof is centraal gelegen en beschikt over meer dan genoeg parkeergelegenheid. Bij mooi weer hebben gasten het naar hun zin op de comfortabel ingerichte terrassen.

Staartweg 20, 8321 NB Urk
Telefoon:0527 651 651
http://www.dekoningshof.com/

image3301

Strandpaviljoen de Oase is door de centrale ligging, de prachtige omgeving, het adembenemende uitzicht en de gezellig, warme zaal de unieke locatie voor een bruiloftsfeest, verjaardag en personeelsfeest In de ruime zaal kunt u van 20 tot 280 personen terecht. Er is een podium aanwezig waarop een muziekband kan spelen. Door de houten bouw, het hoge plafond, de verlichting, de goede akoestiek, het mooie uitzicht en de grote palmbomen en bamboes is de zaal heel sfeervol en gezellig. Met mooi weer kunnen uw gasten ook genieten op het  ruime terras, direct aan het water.

Het natje en droogje worden goed verzorgd. Naast de diners, buffetten, koffietafels, en barbecues bieden wij ook verschillende feest arrangementen aan. Deze arrangementen zijn heel divers, voor ieder wat wils. Er zijn vele mogelijkheden. Natuurlijk zijn ze aan te passen aan uw wensen.

Drontermeerdijk 13, 8251 PV Dronten
0321 316 647
http://www.strandpaviljoendeoase.nl

Top locaties Flevoland

article thumbnailDe Ducdalf is een prachtig party en bowlingcentrum in Espel. Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van zaalhuur, lunch, diner, bedrijfs- feesten en partijen in ons bedrijf of bij u op locatie! Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij uw feest tot in de puntjes. Bij ons zit u altijd goed! Neemt u eens een kijkje op deze website voor...
article thumbnailDe huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een...
article thumbnailThe Partyfactory Almere maakt al uw dromen waar! Mede door het all-inclusive concept weet u precies wat u kwijt bent en kunt u vol op genieten zonder verrassingen achteraf. Vanaf € 19,95 p.p. all-inclusive "De dag van uw leven". Trouwerij arrangement avond 4 uur zaalhuur in de avond, van bijv. 20.30 uur tot 00.30 uur Rode loper incl. vuurpotten...
article thumbnailMaak van je huwelijksfeest een sprookje en kom naar De Koningshof!  Creatieve mogelijkheden Je trouwdag is een speciale dag die je helemaal naar eigen wens wilt inrichten. De Koningshof heeft ruime ervaring in het organiseren van trouwfeesten. Voor de mooiste dag van jullie leven bedenken we graag samen met jullie een fantastische invulling, geheel...
article thumbnailStrandpaviljoen de Oase is door de centrale ligging, de prachtige omgeving, het adembenemende uitzicht en de gezellig, warme zaal de unieke locatie voor een bruiloftsfeest, verjaardag en personeelsfeest In de ruime zaal kunt u van 20 tot 280 personen terecht. Er is een podium aanwezig waarop een muziekband kan spelen. Door de houten bouw, het...
Meer inFlevoland  

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved