Groot Kievitsdal

Op grond van de rustieke ligging en de romantische uitstraling van het pand, heeft de gemeente Baarn besloten Groot Kievitsdal de status van officiële trouwlocatie toe te kennen. De welvende lijnen van het karakteristieke rietgedekte gebouw tegen het rijke groen van de omgeving, vormen een prachtig decor voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het is ook geen toeval dat de winnende paren van legendarische tv-programma’s met o.a. Linda de Mol hier hun bruiloft vierden. Alle zalen hebben onlangs een opvallende restyling ondergaan, resulterend in een compleet nieuw en modern vormgegeven interieur. Zacht verende tapijten, sfeervolle verlichting en warme tinten vormen de ideale omgeving voor een intiem huwelijksfeest. Ook zijn de zalen voorzien van de modernste techniek, waaronder geïntegreerde video- en geluidsapparatuur, flatscreens, beamers e.d.

Maar er is heel veel meer. Ook op het gebied van decoraties, bloemen, bruidstaart, trouwvervoer, foto- en videoreportages, tot en met het boeken van artiesten en muzikale omlijsting, kan Groot Kievitsdal met veel ervaring een ondersteunende rol vervullen.

Groot Kievitsdal kent als geen ander de betekenis van het jawoord. Afspraken zijn afspraken. Dat betekent absolute garantie voor kwaliteit en service tot in de kleinste details. Zo kunnen bruidsparen zorgeloos genieten van de mooiste dag in hun leven.

Groot Kievitsdal, dé trouwlocatie van Hilversum, het Gooi e.o, Almere en Utrecht.

Hilversumsestraatweg 19 3744 KB Baarn
Telefoon:(035) 6 833 033
http://www.grootkievitsdal.nl

Koetshuis dansvloer-disco

Verscholen in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche ligt Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve, op 15 kilometer van Utrecht en
35 kilometer van Amsterdam. Het hotel is een voormalig koetshuis uit 1880 en combineert de grandeur uit het verleden met de moderne faciliteiten van nu.

Voor uw zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, conferenties, vergaderingen,seminars en productpresentaties. Maar ook voor weekendjes weg of feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften en bedrijfsevenementen, bent u bij ons van harte welkom.

Wij maken van uw verblijf een succes!

Soestdijkerweg 10b, 3734 MH Den Dolder
Telefoon:035 666 8541

image2

Gelegen in midden Nederland, een stijlvolle locatie met een gastvrij ontvangst. Dé reden waarom uw familie, vrienden, relaties of medewerkers graag naar De Weistaar komen.

Uw gasten genieten volop van de bijzondere sfeer en stijl van deze unieke locatie. Of u nu uw gasten ontvangt voor een familiedag, verjaardag, huwelijk, teambuilding of vergadering, de Weistaar maakt er een onvergetelijke gebeurtenis van.

 
Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze locatie!
 

Adres: Rottegatsteeg 6, 3953 MN Maarsbergen
Telefoon:033 286 1943
http://www.weistaar.nl/

0409-183802- 2fb749b733

Trouwen, vergaderen of feesten op Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche ligt tussen de bossen van Hilversum en Baarn. Het gerenoveerde kasteel is geschikt voor bruiloften, presentaties en feesten tot 450 personen.

Trouwen, receptie en feest

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. De uitstraling van het kasteel is uniek, eigentijds en sfeervol. Na het feest kunt u met uw gasten overnachten in de 19 hotelkamers. Voor het kersverse bruidspaar hebben we een prachtige bruidssuite met bubbelbad en Champagne. De huwelijksceremonie wordt op locatie verzorgd. Ons keukenteam kookt met veel passie voor het vak op uw bijzondere trouwdag.

Presentaties, vergaderingen en feesten

Het Koetshuis op het landgoed  is speciaal ingericht voor de zakelijke gebruiker. Hier bevinden zich zes ruime vergaderzalen. Na uw bijeenkomst kunt u blijven overnachten in één van de kasteelkamers. De stijlruimtes in het kasteel, zoals de Parkzaal en de aangrenzende Hall en Fonteinzaal lenen zich goed voor presentaties met aansluitend een borrel en diner.

Hotel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over 19 luxe hotelkamers, inclusief een suite. Alle tweepersoonskamers hebben een prachtig uitzicht over het landgoed. De volgende ochtend verzorgen wij het ontbijt in de bar/lounge. Vanaf 1 oktober 2013 zijn de hotelkamers ook te boeken zonder een bijeenkomst of feest. Voor reserveringen en beschikbaarheid kunt u in de rechterkolom kijken.

Achter elk evenement staat een bevlogen team

Of het nu gaat om een vergadering, bruiloft of een  feest met alles erop en eraan, de mensen van Event Company helpen u graag om er samen een geslaagde dag van te maken. Sterker nog, de passie voor het vak, de deskundigheid en flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Dat is de kracht van Event Company. Onze mensen maken het verschil!

Adres: Hilversumsestraatweg 14, Baarn
Telefoon:035 541 2541
http://www.hoogevuursche.nl/locaties/kasteel-de-hooge-vuursche/

2col

Mereveld nabij Utrecht ligt temidden van weilanden en de bossen Amelisweerd en Rhijnauwen en is de perfecte locatie voor het vieren van de mooiste dag van je leven.

De boerderij ademt de sfeer van het landelijk leven van het begin van de 20e eeuw. Oud-Hollands genieten, echter voorzien van alle moderne gemakken. Mereveld ligt slechts op enkele kilometers afstand van het centrum van Utrecht. Met haar goede bereikbaarheid vanuit diverse richtingen en haar uitgebreide parkeerfaciliteit biedt de boerderij een ideale locatie voor ieder denkbaar evenement: uw bruiloft, jubileum, verjaardag.

Mereveld onderscheidt zich vooral door de hoge culinaire kwaliteit van de keuken, een bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Hier liggen vele jaren ervaring aan ten grondslag. Al sinds 1938 zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkenloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten.

Adres: Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht
Telefoon:030 251 4780

 

Top locaties Utrecht

article thumbnailOp grond van de rustieke ligging en de romantische uitstraling van het pand, heeft de gemeente Baarn besloten Groot Kievitsdal de status van officiële trouwlocatie toe te kennen. De welvende lijnen van het karakteristieke rietgedekte gebouw tegen het rijke groen van de omgeving, vormen een prachtig decor voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het...
article thumbnailVerscholen in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche ligt Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve, op 15 kilometer van Utrecht en35 kilometer van Amsterdam. Het hotel is een voormalig koetshuis uit 1880 en combineert de grandeur uit het verleden met de moderne faciliteiten van nu. Voor uw zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, conferenties, vergaderingen,seminars en productpresentaties. Maar ook...
article thumbnailGelegen in midden Nederland, een stijlvolle locatie met een gastvrij ontvangst. Dé reden waarom uw familie, vrienden, relaties of medewerkers graag naar De Weistaar komen.Uw gasten genieten volop van de bijzondere sfeer en stijl van deze unieke locatie. Of u nu uw gasten ontvangt voor een familiedag, verjaardag, huwelijk, teambuilding of...
article thumbnailTrouwen, vergaderen of feesten op Kasteel De Hooge Vuursche Kasteel De Hooge Vuursche ligt tussen de bossen van Hilversum en Baarn. Het gerenoveerde kasteel is geschikt voor bruiloften, presentaties en feesten tot 450 personen. Trouwen, receptie en feest Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een...
article thumbnailMereveld nabij Utrecht ligt temidden van weilanden en de bossen Amelisweerd en Rhijnauwen en is de perfecte locatie voor het vieren van de mooiste dag van je leven. De boerderij ademt de sfeer van het landelijk leven van het begin van de 20e eeuw. Oud-Hollands genieten, echter voorzien van alle moderne gemakken. Mereveld ligt slechts op enkele...
Meer inUtrecht  

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved